Volonterski centar Split

slijaPovodom 5. prosinca 2010.- međunarodnog dana volontera održan je 11. tradicionalni  Bal volontera u hotelu Le Meridien Lav

U organizaciji Udruge Mi- Volonterskog centra Split, a uz potporu Grada Splita i hotela Le Meridien Lav, na tradicionalnom je balu prisustvovalo 250 volontera, predstavnici civilnog i javnog sektora te su dodijeljena 73 priznanja zaslužnim volonterima i podupirateljima volonterskih aktivnosti. Po prvi puta ove godine dodijeljenje su i tri Nagrade za razvoj i promociju volonterstva ‘Vinka Luković’. Utemeljenjem ove Nagrade želja nam je oživjeti i trajno sačuvati uspomenu na jedinstveni lik i djelo naše sugrađanke, tete Vinke – velike volonterke i humanitarke,.


Godišnja nagrada za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković“ dodjeljena je: 

OSNOVNA ŠKOLA SUĆIDAR- Klub mladih matematičara
DOM ZA DJECU  MAESTRAL
UDRUGA MI – VOLONTERSKI CENTAR SPLIT

 RADIO SUNCE- PRIZNANJE ZA POSEBAN DOPRINOS VOLONTERSTVU U 2010. GODINI

Zahvale na potpori:
LE MERIDIEN LAV
SLOBODNA DALMACIJA
Grad Split
Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti -MOBMS
Plesni klub Lolita- Tea Amižić i Marin Spetić
Klapa Stari prijatelji

picasa_albumid=5548220526376408129


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

O Centru

Volonterski centar Split osnovala je Udruga "MI" - Split 1998. godine. Centar je dobitnik brojnih nagrada, a pokrenuo je i osnivanje Hrvatske mreže volonterski centara (današnji naziv: Hrvatski centar za razvoj volonterstva).

Kontakt

Sinjska 7/II, 21000 Split (Udruga "MI" - Split)

Tel: (021) 329-137 i 329-139
Mob: 091/329-1300

[email protected]

Pratite nas

Naše aktivnosti, djelatnosti i važne informacije pratite putem naše web stranice ili preko društvenih mreža:

Radno vrijeme

Pon-pet - od 8:00 do 16:00. Sastanci i savjetovanja s organizatorima volontiranja i novim volonterima na našoj adresi: pon-pet - od 10:00 do 15:00 h (molimo prethodnu najavu putem e-maila ili telefonski).