Volonterski centar Split

Voluntary-Service-International-VSI_largeRok za slanje prijava i motivacijskog pisma je 26. listopad. Potrebno je poslati prijavu (motivacijsko pismo i životopis) na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

VSI Youth Program EVS volonteru omogućava rad u timu zaposlenika pod nadzorom koordinatora programa u središnje uredu u Dublinu. Koordinator programa će organizirati volontiranje i obrazovne aktivnosti za mlade ljude s ugroženih područja.

16 mladih sudionika imat će prilike naučiti nove vještine, upoznati ljude različitih kultura i religija, razvijati svoje talente i vještine.

Više detalja o VSI mogu se naći na www.vsi.ie

 


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.