Volonterski centar Split

AIESEC_logo_file_aiesec-7971051Studentska organizacija AIESEC pri Ekonomskom fakultetu u Splitu trenutno je u procesu primanja novih članova.
AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem otkrivanja i razvijanja potencijala mladih. Članovi AIESEC-a imaju mogućnost otići na stručnu praksu u jednu od 107 zemalja svijeta, kao i razviti svoje liderske sposobnosti radeći na projektima od društvenog značaja.

Zainteresirani studenti mogu saznati više o regrutaciji te prijaviti se na informativnim pultovima koji se nalaze na Ekonomskom fakultetu i Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Prijava je moguća i putem online pristupnice na Web stranicama navedenih fakulteta, stranici Sveučilišta te Web stranici AIESEC-a Split:

www.aiesec.org/croatia/split


Ukoliko i ti želiš biti jedan od studenata koji rade na sebi i razvijaju se, nemoj propustiti priliku. Pridruži se još danas najvećoj svjetskoj studentskoj organizaciji i uzmi budućnost u svoje ruke. Rok za prijavu je 21.10.

Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.