Volonterski centar Split

informaInformaGiovani- Italy istražuje mogućnosti organiziranja razmjene mladih tijekom sljedećeg ljeta 2011. godine u selu blizu Palerma, na Siciliji u suradnji s lokalnim ekološkim udrugama, koje se bave zaštitom morskog podmorja.
Razmjena mladih trajala bi  dva tjedna, a obuhvaća nekoliko ronilačkih aktivnosti u okviru kampanje za podizanje ekološke svijesti.
Slične aktivnosti, koje smo provodili možete pogledati na linku
Svi zainteresirani trebaju posjedovati završen tečaj ronjenja, troškovi su pokriveni od strane organizacije u 100% iznosu.
Kontakt email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pietro Galluccio
InformaGiovani

Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.