Volonterski centar Split

drutvoUskoro počinje priprema studenata volontera (i srednjoškolaca)u udruzi DRUŠTVO NAŠA DJECA iz Splita za VRŠNJAČKU POMOĆ MLADIH MLADIMA.

 

Namjeravamo okupiti skupinu studenata, mladih entuzijasta različitih iskustava i sposobnosti koji su  spremni proći pripremni trening za pružanje vršnjačke pomoći.

Volonterski i pomagački rad je značajan doprinos mladih zajednici u kojoj žive.

Voditelj treninga: Igor Longo, psiholog i psihoterapeut
(www.igor-longo.com)

Kontakt: Društvo Naša djeca, Split, Vukovarska 109a
Mob. 091/924 5674
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.