Volonterski centar Split

agencija_logoAgencija za mobilnost i programe EU će u studenom i prosincu organizirati tri jednodnevne radionice za program Mladi na djelu na teme koje su prioriteti programa Mladi na djelu.
Svaka od radionica će biti održana u različitom gradu u Republici Hrvatskoj, a sudionicima koji nisu iz te regije će Agencija pokriti troškove putovanja na radionicu.

Radionice su namijenjene udrugama, lokalnim i regionalnim javnim tijelima te neformalnim skupinama mladih koje žele prijaviti projekte unutar programa Mladi na djelu u 2011. godini.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u nekoj od radionica, molimo Vas da do nedjelje 2. listopada 2010. godine ispunite obrazac za iskaz interesa

O točnim datumima i mjestima održavanja radionica te o samom postupku prijave ćete biti naknadno obaviješteni.Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.