Volonterski centar Split

splitSplitski filmski festival do početka rujna prima prijave za volontiranje u realizaciji festivala. Osim novih poznanstava i iskustava u otkrivanju svijeta filma i organizacije festivala, volonteri će imati osiguran i obrok te pristup svim projekcijama i popratnim događanjima. Međunarodni festival novog filma održavat će se od 11. do 18. rujna 2010. godine.

Prilike i beneficije su mnogostruke:
-  Stjecanje vrijednog radnog iskustva
-  Uz naporan rad, priliku za zabavu
-  Mogućnost upoznavanja strukture STFF-a
-  Mogućnost rada sa timom  profesionalaca
-  Mogućnost gledanja vrhunskih filmova

Prijave se šalju isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz naslov – volonteri.

Saznaj više na: www.splitfilmfestival.hr


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.