Volonterski centar Split

Blanka_Vlasic_Valencia1Ove godine 4.- 5. rujna Grad Split je domaćin svjetske atletske manifestacije IAAF/VTB Bank Kupa kontinenata. Ovo je jedinstvena prilika da i Ti budeš dio ovog događaja i budeš uz najbolje svjetske atletičare (Blanka Vlašić, Usain Bolt, Yelena Isinbajeva,...).

Volonterski trud, entuzijazam i njihov visoki stupanj motivacije, te direktan kontakt između posjetitelja, sportaša i dužnosnika su važni čimbenici za uspjeh našeg događaja. Volonteri ostavljaju glavni dojam na posjetitelje i sudionike natjecanja i nakon što završi događaj. Kao nagradu za sudjelovanje u ovoj manifestaciji, volonteri će dobiti ekskluzivnu adidas opremu koju će moći zadržati i nakon natjecanja.

Pozivamo sve koji žele sudjelovati i pridonijeti ugledu splitskog sporta, Grada Splita i cijele Hrvatske u ovakvoj jednoj manifestaciji da se prijave direktno na link na  web stranici i sva pitanja šaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Oznaka kvalitete za volonterske centre

Volonterski centar Split ispunio je Standarde kvalitete za regionalne volonterske centre te time dobio Certifikat i Oznaku kvalitete za volonterske centre. Proces procjene volonterskih centara u Hrvatskoj kao i certifikat kvalitete za volontrske centre utemeljio je Hrvatski centar za razvoj volonterstva s namjerom da se organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomogne da lakše i kvalitetnije obavljaju svoju ulogu u zajednici. Oznaku kvalitete za volonterske centre dodjeljuje Vijeće za dodjelu oznake kvalitete za volonterske centre (VDOKVC) nakon provedene evaluacije samoprocjene i drugih propisanih izvora informacija, nakon što se utvrdi da procjenjivani volonterski centar zadovoljava Standarde za volonterske centre. Oznaka kvalitete dodjeljuje se volonterskom centru na 3 godine.