Volonterski centar Split

Blanka_Vlasic_Valencia1Ove godine 4.- 5. rujna Grad Split je domaćin svjetske atletske manifestacije IAAF/VTB Bank Kupa kontinenata. Ovo je jedinstvena prilika da i Ti budeš dio ovog događaja i budeš uz najbolje svjetske atletičare (Blanka Vlašić, Usain Bolt, Yelena Isinbajeva,...).

Volonterski trud, entuzijazam i njihov visoki stupanj motivacije, te direktan kontakt između posjetitelja, sportaša i dužnosnika su važni čimbenici za uspjeh našeg događaja. Volonteri ostavljaju glavni dojam na posjetitelje i sudionike natjecanja i nakon što završi događaj. Kao nagradu za sudjelovanje u ovoj manifestaciji, volonteri će dobiti ekskluzivnu adidas opremu koju će moći zadržati i nakon natjecanja.

Pozivamo sve koji žele sudjelovati i pridonijeti ugledu splitskog sporta, Grada Splita i cijele Hrvatske u ovakvoj jednoj manifestaciji da se prijave direktno na link na  web stranici i sva pitanja šaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.