naziv

27. Dani volonterstva i solidarnosti - prijave organizacija za štandove i potporu

Regionalni volonterski centar Udruge "MI" - Split poziva neprofitne organizacije na prijavu na Dane volonterstva i solidarnosti, koji će se ove godine održati u subotu 18. svibnja u Strossmayerovom parku (Đardinu) od 9 do 13 h, no kampanja traje minimalno dva tjedna prije i tjedan dana poslije događanja.

Na Natječaj za potporu vaše organizacije na ovom događanju, prijaviti možete neku potrebu u vašoj organizaciji, a u obzir dolazi provedba aktivnosti od šireg društvenog značaja ili neriješena važna potreba (sanacija prostora, kupnja opreme i sl.), redovne aktivnosti neće moći biti financirane ovom potporom, kao ni pokrivanje troškova plaća, naknada i režija. 

Po završetku roka za prijavu, održat će se sastanak Savjeta volonterskog centra Split, koji će odlučiti za koju organizaciju će se prikupljati sredstva. Organizacije se za potporu mogu prijaviti putem OVOG LINKA najkasnije do srijede, 24. travnja 2024. godine.

Istovremeno, otvaramo i poziv za prijavu za sudjelovanje na štandovima i u zabavnom programu događanja. Svake godine dio zarađenih sredstava na štandu organizacije doniraju organizaciji za koju se odluči Savjet Volonterskog centra Split. Organizacije mogu prijaviti svoje sudjelovanje na štandu i/ili u zabavnom programu, prema želji putem OVOG LINKA, najkasnije do ponedjeljka 6. svibnja 2024. godine. 

Više o Danima volonterstva i solidarnosti možete pročitati OVDJE

Za više informacija kontaktirajte nas na 091/329-1300, 021/329-130 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se vašim prijavama!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.