naziv

Regionalne konzultacije za izradu Nacionalnog programa za razvoj volonterstva

Hrvatski centar za razvoj volonterstva u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike organizira regionalne konzultacije za izradu Nacionalnog programa za razvoj volonterstva. Na konzultacijama će prisustvovati Katica Lažeta iz Ministarstva, Ivana Zadražil Vorberger kao predsjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva te predstavnici Radne skupine za izradu i praćenje Nacionalnog programa za razvoj volonterstva za razdoblje do 2027. godine. Konzultacije će se održati u 4 regionalna središta u Hrvatskoj, a namijenjene su svim ključnim dionicima u području razvoja volonterstva (organizatori volontiranja - udruge, ustanove, volonterski centri, akademska zajednica, predstavnici lokalne i regionalne samouprave, itd.).

Regionalne konzultacije u Splitu će se održati u utorak, 14. studenog 2023., u vremenu od 12 do 16 h, u Domu mladih (prostor Razred) na adresi Ul. slobode 28, 21 000 Split.

Program događanja:

12:00-13:15 Uvod (HCRV i MROSP, predstavljanje stanja volonterstva, predstavljanje sudionika)
13:15-14:00 Ručak
14:00-15:45 World café ili rad u manjim grupama s izmjenama sudionika po stolovima 
15:45-16:00 Zaključak

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju kako bi na konzultacijama bili prisutni što raznolikijih organizatora volontiranja (od sporta do socijalnih usluga) te da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ovog četvrtka 9. studenog 2023. godine, i to putem prijavnog obrasca na ovoj poveznici.

vera

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.