naziv

Najava manifestacije Hrvatska volontira 2022.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj, u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem, Mrežom mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske organiziraju dvanaestu kampanju Hrvatska volontira kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora. Kampanja Hrvatska volontira ove će se godine održati od 11. do 14. svibnja.

Ovim putem želimo Vas potaknuti i motivirati da i ove godine svoje volonterske aktivnosti prijavite na našu manifestaciju.

Uz to, ispričavamo se ukoliko ste u zadnjih nekoliko dana pokušali prijaviti svoje aktivnosti, a niste bili u mogućnosti zbog tehničkih poteškoća vezanih uz bazu Hrvatska volontira. Zbog toga, prijave volonterskih aktivnosti produljit ćemo do 9. svibnja 2022.

Sve potrebne informacije i detalje ovogodišnje manifestacije možete pronaći na OVOJ poveznici.

Na poveznici ćete pronaći:

  1. Službeni poziv organizatorima volontiranja
  2. Upute za korištenje baze Hrvatska volontira
  3. Upute za snimanje volonterskih aktivnosti
  4. Mapa sa svim dostupnim vizualima ovogodišnje kampanje, koje slobodno možete koristiti na svojim web stranicama i društvenim mrežama
  5. Mapa u koju ćete nakon Vaših volonterskih aktivnosti moći staviti svoje video materijale (vidi: Upute za snimanje volonterskih aktivnosti)
  6. Mapa s medijskim priopćenjima

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju te se slobodno obratite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se još jednoj manifestaciji Hrvatska volontira!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.