naziv

Posjet Petrinji - OŠ Ivan Goran Kovačić i Udruzi IKS

 

U subotu i nedjelju 23. i 24. listopada smo zajedno s partnerskom OŠ Lučac iz Splita bili u posjetu OŠ Ivan Goran Kovačić iz Gore kraj Petrinje za koju provodimo humanitarnu akciju "Zajedno za druge!" sve do sredine prosinca.

Tijekom dva dana imali smo organizirani obilazak grada Petrinje, ručak i druženje sa zaposlenicima ispred OŠ u Gori (ručak, pjevanje, pečenje kestena) te izlet do planinarskog doma "Matija Filjak" na vrhu Hrastovačke gore, gdje je bilo organizirano skupljanje kestena. 

Petrinja 13

Posjetili smo i petrinjski lokalni volonterski centar Udruge IKS. Razgovarali smo o teškoćama s kojima se sreću nakon potresa, u novim životnim i poslovnim uvjetima.

Petrinja 2

Zahvalni smo domaćinima na sjajnoj organizaciji posjeta. Uživali smo i osobito nam je bilo drago konačno uživo sve upoznati.

Aktivnost je financirana iz programa Regionalnog volonterskog centra Split, od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.