naziv

Natječaj za godišnje nagrade "Vinka Luković" i "Davor Belaić"

 

Regionalni volonterski centar Udruge "MI" - Split objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama "Davor Belaić" za 2021. godinu.

Nagrada "Davor Belaić" se dodjeljuje fizičkim osobama - koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 15. listopada 2020. do 15. listopada 2021. godine. Upute za prijavu možete pronaći OVDJE, a Obrazac za prijavu na natječaj OVDJE. Možete prijaviti sami sebe, uz podršku barem dvije organizacije.

Nagrada "Vinka Luković" se dodjeljuje pravnim osobama - neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 15. listopada 2020. do 15. listopada 2021. godine. Prijaviti možete neku organizaciju - javnu instituciju ili udrugu s kojom surađujete i za koju smatrate da nagradu zaslužuje. Upute za prijavu možete naći OVDJE, a Obrazac za prijavu na natječaj OVDJE.

Rok za prijavu na natječaj je ponedjeljak, 8. studenog 2021. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera. Više detalja o samoj proslavi (lokacija, vrijeme održavanja, sudionici) bit će objavljeni uskoro.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.