naziv

Nacionalna konferencija o volonterstvu

 

Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira u utorak, 8. prosinca 2020. godine nacionalnu konferenciju o volonterstvu pod nazivom „Dobro je što ste tu“. Konferencija će se održati online, putem Zoom aplikacije, u vremenu od 11:30 do 14:30.

Konferencija se održava u 2 panela, međunarodnom i nacionalnom panelu koji tematiziraju volontiranje i solidarnost u vrijeme krize, iskustva, utjecaj i perspektive volonterstva u budućnosti. Za međunarodni panel na kojem sudjeluju panelisti iz različitih zemalja Europe osiguran je prijevod na hrvatski jezik putem Zoom aplikacije.

Konferencija je namijenjena volonterskim centrima, organizatorima volontiranja, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva. Cijeli program konferencije možete preuzeti ovdje.

Sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti najkasnije do 6. prosinca 2020. putem prijavnog obrasca koji je dostupan ovdje.

Svim prijavljenim sudionicima bit će poslana poveznica za sudjelovanje na konferenciji na e-mail naveden u prijavnici dan prije održavanja konferencije.

Nacionalna konferencija o volonterstvu dio je projekta "Radius volonterstva" koji provodi Hrvatski centar za razvoj volonterstva, a financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.