naziv

23. Dani volonterskog rada - najava manifestacije

 

Dani volonterskog rada će se ove godine, 23. put po redu, održati 26. rujna, u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, ove godine ćemo održati samo javnu humanitarnu manifestaciju na otvorenom uz predstavljanje udruga i javnih institucija, njihovih proizvoda i rukotvorina kao i njihovih volonterskih programa na štandovima u splitskom Strossmayerovom parku (Đardinu).

Tradicionalno, dio novca od prodaje proizvoda sve organizacije doniraju za jednu udrugu koja svoju potrebu za financiranjem prijavljuje putem našeg prijavnog obrasca i koju će Savjet Volonterskog centra Split izglasati na svom sastanku.

Na OVOJ poveznici možete preuzeti prijavni obrazac za potporu. Pri prijavi imajte na umu da se prikupljenim novcem mogu financirati dodatni materijali i oprema nužni za rad udruge, sanacija i/ili prilagodba prostora za korisnike i slično. Prikupljenim novcem ne mogu se financirati troškovi režija, troškovi putovanja, plaće zaposlenog osoblja, kao ni naknade za honorarne suradnike (ugovor o djelu, autorski ugovor, studentski ugovor).

Rok za slanje prijavnog obrasca za potporu je petak 11. rujna 2020. g. 

Prijave za sudjleovanje na štandovima i u kulturno-zabavnom programu kreću od sljedećeg tjedna.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.