naziv

O nagradi

Godišnja nagrada "Davor Belaić" ustanovljena je 2019. godine, s ciljem razvoja i promocije volonterstva i javnog priznanja fizičkim osobama - koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije). Nagrada se dodjeljuje za razdoblje od 1. siječnja do 31. listopada tekuće godine.

Nagrada je nazvana imenom pok. profesora Davora Belaića, dugogodišnjeg člana Savjeta Volonterskog centra Split, voditelja Kluba mladih matematičara OŠ Sućidar i dobitnika mnogih nagrada za volonterstvo i poticanje volontiranja u školama.

Dodjela nagrade održava se jednom godišnje na svečanosti povodom obilježavanja 5. prosinca - Međunarodnog dana volontera. Vrstu nagrade, kao i dobitnike, bira Savjet Volonterskog centra Split na sastanku svake godine uoči svečane proslave.

Pravilnik za dodjelu Nagrade "Davor Belaić" možete preuzeti OVDJE.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.