naziv

Poziv za radionicu "Uvod u medijaciju"

 

Volonterski centar Split u suradnji s Centrom za mirenje, medijaciju i razvoj komunikacije - Split, organizira radionicu za volontere pod nazivom "Uvod u medijaciju". Radionica će se održati 20. rujna 2019. (petak) od 16 do 20 h i 21. rujna 2019. (subota) od 10 do 13 h u Centru Zlatno doba (Branimirova obala 1, Split).

Radionicu će održati Ivan Matešić, dipl.iur., ovlašteni miritelj za kolektivne i individualne radne sporove, ovlašteni instruktor (trener) i voditelj radionica za miritelje i medijatore.

Radionica je namijenjena svim volonterima i osobama zainteresiranima za angažman u zajednici. Na radionici će sudionici saznati više o načinima razumijevanja, suradnje i komunikacije s različitim dionicima u zajednici (različite skupine korisnika volontiranja i građana općenito).

Radionica je besplatna za sve sudionike. Hrana (večera, ručak) nije osigurana. Potvrda o sudjelovanju na radionici se upisuje u volontersku knjižicu.

Prijave su otvorene na OVOM LINKU, a prijaviti se možete najkasnije do srijede (18. rujna). Broj sudionika je ograničen pa požurite s prijavom! 

Za više informacija kontaktirajte nas e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na: 021/329-139 ili 091/329-1300.

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.