naziv

Poziv za XXII. Dane volonterskog rada

 

Dani volonterskog rada tradicionalna su manifestacija koju Volonterski centar Udruge "MI" - Split organizira već 22. godinu zaredom s ciljem promocije i razvoja volonterstva. Ove godine Dane volonterskog rada organiziramo u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira i trajat će čak tri dana - od 23. do 25. svibnja 2019. g. 

U četvrtak, 23. svibnja 2019. godine organiziramo okrugli stol/fokus grupu za mlade volontere - 10-ak volontera sudjeluje u fokus grupi na temu volontiranja mladih. Zaključci fokus grupe koristit će kao nadopuna kvantitativnom istraživanju o volontiranju mladih u gradu Splitu. Navedeno događanje je zatvoreno za ostale sudionike.
U petak, 24. svibnja 2019. g. u vremenu od 11 do 13 h u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u suradnji s Udrugom MoSt organiziramo tribinu pod nazivom “Volontiranje mladih: stavovi, iskustva i praksa”. Program tribine možete preuzeti OVDJE.
U subotu, 25. svibnja 2019. g. organiziramo humanitarno-prodajnu izložbu na štandovima sa zabavnim programom u Strossmayerovom parku (Đardinu) - od 9 do 12 h. Sve donacije ove godine, prema odluci višečlanog Savjeta Volonterskog centra Split, idu Udruzi za sindrom Down-21, za kupnju laptopa koji će im služiti za glazbene radionice i pripremu članaka i fotografija za časopis Suncokret koji se izdaje jednom godišnje. Ako se slučajno još niste prijavili za štand, a želite sudjelovati, molimo vas da to obavite najkasnije danas.

Veselimo se vašem dolasku!

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.