naziv

Nacionalna konferencija o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva" - poziv za sudjelovanje

 

Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velik potencijal utjecati na ukupni društveni razvoj, no zahtijeva i strateški pristup i kontinuirane inovacije. Zato Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira nacionalnu konferenciju o volonterstvu pod nazivom „Pozitivna struja volonterstva“. Konferencija će se održati 4. travnja 2019. godine u Hotelu Dubrovnik (Ljudevita Gaja 1, Zagreb).

Ova konferencija će ponuditi priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel-rasprave i radionice pod vodstvom stručnjaka iz različitih područja volontiranja te će sudionicima omogućiti uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske. Cijeli program možete preuzeti OVDJE.

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je namijenjena svim organizatorima volontiranja i volonterskim centrima, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva.

Prijave za konferenciju

Sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti najkasnije do 25.ožujka 2019. putem prijavnog obrasca koji se nalazi na OVOM linku. Sudionici iz Splita, Osijeka i Rijeke imaju mogućnost odlaska na konferenciju organiziranim autobusom (polazak i povratak je u istom danu).

Kontakt osobe za dodatne informacije: 

Tanja Tešija, Regionalni volonterski centar Split - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 021/329-137

Jelena Kamenko Mayer, koordinatorica ureda HCRV - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091/468-2942

Nacionalna konferencija o volonterstvu dio je projekta "Hrvatska volontira - pozitivna struja volonterstva" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a čiji je nositelj Hrvatski centar za razvoj volonterstva. Projekt se provodi u partnerstvu s Udrugom"MI" - Split, Volonterskim centrom Zagreb, Udrugom za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Volonterskim centrom Osijek te Domom za starije osobe Maksimir.

logo lenta i napis

 

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.