naziv

Video izvještaj s konferencije "Pick and Mix - a Multi - Perspective approach to Volunteer Centres"

CEV - European Volunteer Centre donosi video izvještaj s konferencije "Pick and Mix - a Multi - Perspective approach to Volunteer Centres" koja se od 23. do 24. travnja 2015. održala u Impact centru u Zadru.

Konferencija je organizirana zajedničkim snagama CEV-a, HMVC (Hrvatske mreže volonterskih centara), Udruge za razvoj civilnog društva SMART i Volonterskog centra Osijek, uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Na konferenciji se okupilo stotinjak predstavnika volonterskih centara iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, a glavna tema su bili inovativni i novi pristupi upravljanja volonterima kao i u uloga volonterskih centara u razvoju volonterstva i zajednice u cjelini.

U nastavku pogledajte video.

Video CEV "Pick and Mix" April 2015, Zadar

Video: Spring 2015 CEV Capacity Building Conference "Pick and Mix – A Multi-Perspective Approach to Volunteer Centres" April 2015, Zadar Croatia.!Save the date for the next CEV Capacity Building Conference: 7-8 April 2016, in Bucharest, Romania!

Posted by CEV - European Volunteer Centre on Tuesday, 13 October 2015

LOGO MRMSOSP h

Program Regionalnog volonterskog centra Split sufinanciran je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.